Bliv (endnu) bedre til tennis

//Bliv (endnu) bedre til tennis

Bliv (endnu) bedre til tennis

Ny verdensstjerne i tennis?

Drømmer du lidt om at vinde en Grand Slam ,og blive nr. 1 i verden i tennis?

Så vil det sige, at du skal indtage græsset i Wimbledon, gruset på Roland Garros plus et par hard court underlag i New York og Brisbane Australien.

Det kan da ikke være så svært. Et part timers træning i forhånd, baghånd, serv og flugtning og så er den hjemme. Som det oplagte naturtalent du er, så vinder du da alle 4 Grand Slam-turneringer i tre hurtige set.

Ak ja, hvis det bare var så let. I virkeligheden kræves der en unik kombination af et kæmpe talent og timevis af hård træning, hvis du vil spille med om de sjove placeringer. Og så er der endda mange om buddet, men det giver jo bare os andre en masse god tennis at se på.

Tag på tennisrejse og bliv bedre til tennis

Hvis du bare elsker tennis, så kan du jo sagtens drømme om vinderslaget mod Wosniacki eller Federer.

Men hvorfor ikke lige starte med at tage på en super tennisrejse med andre spillere fra din tennisklub?

Tennisrejser er alletiders mulighed, hvor I rejser til et land, hvor der er varmere end i Danmark om vinteren – eksempelvis Tyrkiet. Banerne er gode, og I kan spille tennis i mange timer hver dag i eksempelvis en uges tid. Under hele forløbet har I en træner tilknyttet, som tilpasser træning og træningsmængde til jeres behov og niveau.

Der er sørget for god indkvartering på 5-stjernede hoteller tæt på banerne. Desuden er der selvfølgelig lækker mad til alle måltider og forskellige snacks i løbet af dagen, så I ikke går sukkerkolde. I skal faktisk bare sørge for at give den gas og blive endnu bedre til alle grundslagene, og hvad I ellers har lyst til at træne.

Tag fat i din tennismakker og få arrangeret en tennisrejse med jeres klub. 

By | 2018-10-09T17:16:13+00:00 oktober 9th, 2018|tennisrejser|Kommentarer lukket til Bliv (endnu) bedre til tennis

About the Author: