Bliv røgen kvit med en smart e cigaret

//Bliv røgen kvit med en smart e cigaret

Bliv røgen kvit med en smart e cigaret

Er du træt og ked af din grimme rygevane – og drømmer du om at kunne gå ubesværet igennem dagen uden at skulle suge røgen fra et vist antal ildelugtende og sundheds skadelige cigaretter ned i dine lunger? Så kan det være, at den rette løsning for dig er en moderne elektronisk cigaret – eller e cigaret, som en sådan også kaldes.

Hvad er en e cigaret?

En e cigaret er et elektronisk aggregat, som ved aktivering udvikler en mild damp. Du suger på en e cigaret på samme måde som du ville suge på en konventionelle cigaret, og aktiverer samtidig e cigaretten ved et tryk på en knap. Visse modeller aktiveres automatisk ved selve suget – men fælles for alle e cigaretter er, at de ikke udvikler røg, men damp. Dette betyder, at lugten ikke sætter sig i hud og hår – og at partikler fra røg ikke aflejrer sig i dit lungevæv.

Hvad er fordelen ved e cigaretter?

Ud over de åbenlyse fordele forbundet med fraværet af ildelugtende røgpartikler, som forårsager gule tænder, dårlig hud og irriterende morgen hoste, er e cigaretter en del billigere end at skulle vedligeholde en dyr rygevane. Samtidig slipper du som nævnt for ildelugtende tøj og hår – du bestemmer nemlig selv, hvorledes den blide damp skal dufte. Så uanset om du elsker vanilje, lakrids, hindbær eller duften af traditionel tobak, kan du mikse en blanding af den såkaldte e væske, som rammer din smag.

Kan en e cigaret hjælpe mig med mit rygestop?

Det er ikke kun duften på din e væske, du selv kan bestemme. Du fastsætter også selv mængden af nikotin. Dermed kan du stille og roligt trappe ud af din rygevane uden for mange gener – hverken for dig selv eller for dine omgivelser.

Find din nye, smarte e cigaret på esug.dk

By | 2019-08-05T15:42:53+00:00 august 5th, 2019|E cigaret|Kommentarer lukket til Bliv røgen kvit med en smart e cigaret

About the Author: