Derfor skal du få hjælp fra en boligadvokat

//Derfor skal du få hjælp fra en boligadvokat

Derfor skal du få hjælp fra en boligadvokat

Hvis du har planer om at købe et hus – uanset om det er første eller tredje gang, du køber et – kan der være utroligt mange fordele ved at få hjælp fra en boligadvokat i alle eller i hvert fald nogle dele af købsprocessen.

F.eks. er det de færreste, som har erfaring med at forhandle om pris etc., eller som ved, hvordan man undersøger og vurderer lokalplaner fra kommunen og vurderer, om det er en positiv eller negativ ting for ens lyst til at købe huset. Men dette er blot et par af de ting, boligadvokaten kan hjælpe med.

Få hjælp til at sikre din samlever

Hvis du har planer om at købe et hus eller en anden bolig, men at du af en eller anden grund ikke har din samlever på kontrakten kan de stå og være i problemer, hvis der skulle ske et uheld. Heldigvis kan din boligadvokat hjælpe og sikre at din partner har et tag over hovedet, ved at lave et testamente, som gør det muligt for dem at blive boende i en bestemt periode af tid, eller resten af livet, afhængig af hvad du finder bedst. Hvis du vil kan du læse mere på eboligadvokat.dk. Dette er nemlig kun en af mange ting de kan hjælpe med.

Hjælp til forhandling

At forhandle er en stor del af boligkøb, men det at forhandle ligger ikke til de fleste danskere. Vi forhandler nemlig sjældent men lige netop ved bolighandel gør vi. Men den manglende erfaring i at forhandle kan være problematisk, især hvis man samtidig er forelsket i boligen. Det vil generelt altid være et dårligt grundlag for at forhandle. Det kan dog nemt løses, for boligadvokaten har mulighed for at forhandle på dine vegne.

Vælger du selv at forhandle, så husk at du kan lave et forbehold i købskontrakten, som kun gør den gyldig, hvis din advokat har godkendt aftalen.

By | 2020-10-30T05:43:54+00:00 oktober 30th, 2020|eboligadvokat|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment