Derfor skal rotter og andre skadedyr bekæmpes

//Derfor skal rotter og andre skadedyr bekæmpes

Derfor skal rotter og andre skadedyr bekæmpes

Der findes et utal af skadedyr. Nogle er uskadelige som f.eks. myrer og bananfluer andre er mere irriterende som bier og så er der rotter. De er et skadedyr i en liga for sig selv. De er ikke alene irriterende, de er også sundhedsskadelige og de kan udgøre en brandfare, da de har en forkærlighed for at bide i ledninger.

Har du mistanke om du har rotter eller har du set en har du pligt til at kontakte kommunen som vil sende en rotte bekæmper gratis ud til din bolig for at undersøge og bekæmpe rotterne. Det er vigtigt at du kontakter kommunen med det samme. 2 rotter kan bliver til flere hundrede på få måneder, samtidig med at de udgør en seriøs sundhedsrisiko, da de overfører sygdomme fra dyr til mennesker. Det kunne f.eks. være rottebekæmpelse i Slagelse

Undgå rotter på din grund

At sikre at du aldrig får rotter er umuligt, men der er flere ting du kan gøre for at gøre dit hjem mindre attraktiv. 

En af de ting du kan gøre er at fjerne nedfaldsfrugter om efteråret. Det er et sandt tag selv bord for rotter. Har du en kompostbunke så undlad at smide madrester i. Smid udelukkende haveaffald.

Du kan også mindske rotternes lyst til at flytte ind ved at undgå at have mørke fugtige områder, der er ideelle til at bygge en rede. 

I forhold til dit hus kan du få en kloakmester til at sætte et filter på den del af kloakken der fører op til huset. Det vil forhindre rotterne at komme ind i dit hus via klokken. Gå dit hus igennem og sikre dig at de ikke kan komme ind. Husk at en rotte kan komme ind af den mindste sprække og de kan klatre op af den stejleste og glatteste væg.

By | 2020-09-04T08:16:42+00:00 september 4th, 2020|rottebekæmpelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment