Få lækre og ensartede gulve med en gulvafslibning i Farum

//Få lækre og ensartede gulve med en gulvafslibning i Farum

Få lækre og ensartede gulve med en gulvafslibning i Farum

Dit gamle, slidte trægulv kan – sine overfladiske ridser, skrammer og øvrige skønhedspletter til trods – vise sig at være et stort og uvurderligt aktiv for din bolig. Sunde, intakte trægulve – især de originale af slagsen – er efterhånden et særsyn i danske huse og lejligheder.

Før i tiden anvendte man som standard træ som gulvbelægnings materiale ved opførelse af boliger, men det ses sjældent nu om stunder. Træ er nemlig ikke noget særskilt billigt materiale i forhold til slidstyrke rengøringsvenlighed og modstandsdygtighed. Et trægulv kræver megen vedligeholdelse, og bliver hurtig slidt – i modsætning til de meget populære beton og cementgulve, eller de praktiske klik parket gulve, som måske nok ligner træ, men føles markant anderledes at betræde, og samtidig er lette at holde.

Dette ændrer dog ikke på, at træ stadig er det mest velegnede materiale til belægning af gulve. Og derfor bør du, såfremt dit hjem er udstyret med et trægulv, værne om dette. Skal du sælge din bolig, vil et sundt og intakt trægulv trække værdien af din bolig op – selvfølgelig såfremt det ikke fremstår slidt og mat i overfladen.

Forøg din boligs værdi med en professionel gulvafslibning

Bærer dit trægulv præg af at have været forsømt gennem en længere periode, vil det typisk have fået en mat og grålig overflade som følge af nedtrådt skidt, som har indlejret sig i træværkets overflade. Der ud over viser slid sig ved en øget tilbøjelighed til dannelse af ubehagelige splinter i træværket, samt at gulvet ikke længere er vandafvisende, hvilket betyder, at spildte væsker suges ned i træværkets overflade og her danner grimme og skæmmende pletter og skjolder.

Til alt held er ingen af disse skønhedspletter særligt dybe, og vil derfor kunne fjernes med en gulvafslibning, som tager de øverste 1 – 2 millimeter af træets overflade. Og dit gamle trægulv kommer til at stå som nyt igen!

Få et godt tilbud på en gulvafslibning på gkservice.dk

By | 2019-04-19T14:31:45+00:00 april 19th, 2019|Gulvafslibning Farum|Kommentarer lukket til Få lækre og ensartede gulve med en gulvafslibning i Farum

About the Author: