Få undersøgt din nye brugte bil inden køb

//Få undersøgt din nye brugte bil inden køb

Få undersøgt din nye brugte bil inden køb

At købe en ny brugt bil er altid spændende. Nogle gange går det godt andre gange knapt så godt. Men der er faktisk flere ting du kan gøre som køber for at sikre at du ikke har gjort et dårligt køb. 

Start med at læse op på den bil du har i tankerne. Hvad har ejerne haft af oplevelser. Har de været glade for bilen eller syntes de at det har været et dårligt køb. Hvilke fejl har de oplevet. Er det fejl der nemt kan repareres eller har de oplevet dyre reservedele og mekanikerregninger. Hvis det sidste er tilfældet, skal det enten afspejles i købsprisen eller også bør du finde en anden bil.

Få bilen tjekket af et værksted

Alt afhængig af hvilken bil du har overvejet at købe. Er det en bil til 5000 kr. er det måske lidt overkill at bruge tid og penge at få den undersøgt af et autoværksted, men er det en brugt bil i en bedre prisklasse kan du med fordel få et autoværksted til at gennemgå den inden køb. Det kunne f.eks. være et autoværksted i Ringkøbing. At en bil er nysynet er ikke det samme som at det er fejlfrit. Det betyder udelukkende at det er lovligt at køre i bilen. De fejl som autoværkstedet finder skal sælger udbedre eller også skal du have et nedslag i prisen. 

Har du ikke mulighed for at få bilen undersøgt inden køb ,skal du få lavet et forbehold i købsaftalen og få bilen undersøgt. Får du ikke skrevet et forbehold er bilen købt som beset og du kan ikke få sælger til at betale for evt. fejl efterfølgende.

Kør også en lang tur i bilen. Det giver dig en viden om bilen og de fejl den må have. Køre du blot rundt om hjørnet vil det udelukkende fortælle dig at den kan starte.

By | 2020-09-14T09:01:57+00:00 september 14th, 2020|autoværksted|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment