Find den rigtige fagforening til din faggruppe

//Find den rigtige fagforening til din faggruppe

Find den rigtige fagforening til din faggruppe

Fagforeninger er i dag lige så relevante som de hele tiden har været. De arbejder stadig på at forbedre deres medlemmers arbejdsvilkår. I dag har de ud over de traditionelle omåder som løn, barsel og timer også udvidet deres områder med en lang række serviceydelser, der alle har fokus på at forbedre deres medlemmers arbejdsliv.

Ofte har fagforeningerne specialiseret i servicere bestemte faggrupper. Det skyldes at det er uoverskueligt at kunne være ekspert i samtlige faggrupper der er i Danmark.

Der er stor forskel på at være en fagforening for metalarbejdere og for mennesker der arbejder på kontor. Søg på fagforening markedsføring, hvis du arbejder indenfor markedsføring og ønsker at finde en ny fagforening, der bedre kan hjælpe dig med dine behov.

Lønsikring og andre serviceydelser fra fagforeningen

En af de tilbud fagforeningen tilbyder deres medlemmer er lønsikring. Det er en forudsætning af man er medlem af både fagforening og A-kasse for at kunne tegne en lønsikring. Det er en forsikring der gør at du får udbetalt op til 80-90% af den løn du har på det tidspunkt du bliver arbejdsløs. Det kan du få i op til 2 år.

Prisen afhænger af hvilken løsning du vælger. Den er ikke billig, men er en god sikkerhed og gør det muligt at kunne blive i sin bolig, indtil man har fundet et andet job. Det er de færreste der kan det på de 19.000 kr. man kan få via A-kassen.

Karriererådgivning af tidligere personer der selv har arbejdet indenfor arbejdsområdet er et andet område, som kan hjælpe fagforeningens medlemmere videre i deres karriere. Det kan være alt fra sparring til hvilke kurser og efteruddannelser der kunne være relevante, til hvilke uddannelse kan du tage, hvis du har lyst til at skrifte fagområde eller det kan være hjælp til at skrive en jobasøgning eller få opdateret CV’et.

By | 2020-07-06T16:53:36+00:00 juli 6th, 2020|fagforening|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment