Find din maler hos malerfirma i København

//Find din maler hos malerfirma i København

Find din maler hos malerfirma i København

Har du netop købt ny bolig – og trænger den til en kærlig hånd indvendig? Så bør du få ordnet såvel gulv som malerarbejde inden du flytter ind. Og til det formål kan du med fordel alliere dig med et malerfirma.

kan jeg selv male min nye bolig?

Der er selvfølgelig intet som helst galt i selv at ville forestå malerarbejdet i den nye bolig. Mange mennesker vælger at foretage denne disposition, enten af økonomiske årsager, eller fordi de ønsker selv at bestemme hvorledes arbejdet skal udføres.

Hertil er det blot vigtigt at knytte en enkelt kommentar. Når du vælger selv at vare tage opgaven med maling af vægge, lofter og træværk i din nye bolig, skal du være forberedt på, at denne opgave godt kan gribe om sig. Du kender ikke boligen, og ved ikke, om der skal mere til end blot en klat maling på væggene.

Hvis et stykke malerarbejde skal gøres ordentligt, og du skal kunne have glæde af det i mange år, skal der som regel meget mere til. Væggene kan være dækket af flere lag tapet, som først skal fjernes. Prøver du at male oven på tapetet, vil det bare blive grimt – og du vil fortryde, at du ikke fra starten gjorde dit malerarbejde ordentligt.

Nedtagning af tapet er et slidsomt stykke arbejde, som nemt kan tage en hel dag per rum. Er pudset inden under tapetet i ordentlig stand, skal dette lappes de steder hvor der er huller – for eksempel fra ophæng af billeder eller hylder – førend du kan komme videre med eventuel opsætning af filt og maling af væggene.

Vælger du at male direkte på pudset, skal du påføre mindst 2 – 3 lag maling hvis det skal dække ordentligt. Og opsætning af filt – som for det meste anbefales hvis du ønsker det smukkeste resultat – er en opgave, som kræver et vist håndelag.

Et sådant har en faglært maler – og ham eller hende kan du finde hos dit malerfirma i København på Malerkanonen.dk

By | 2020-03-08T22:42:36+00:00 marts 8th, 2020|Malerfirma København|Kommentarer lukket til Find din maler hos malerfirma i København

About the Author: