Gode råd til valget af fliser

//Gode råd til valget af fliser

Gode råd til valget af fliser

Er du på jagt efter fliser til dit badeværelse? Så har du nok opdaget, at udvalget er nærmest uendeligt. Fliser fås i alskens farver, størrelser, materialer og kvaliteter. Det er bare at vælge… Men hvad skal du egentlig tænke over, når du står foran det valg?

For det første: Vælg nogle fliser, som du forestiller dig, at du også har lyst til at kigge på om et halvt år og om to år. Hvis du forelsker dig hovedkulds og pludseligt i en helt særlig flise, skal du måske overveje at sove på det og tænke dig om en ekstra gang, før du beslutter dig. Når den først er sat op i dit badeværelse, skal den forhåbentlig sidde der i mange år. 

Dernæst: Gå efter god kvalitet. Det kan godt betale sig. Kvalitetsfliser holder typisk i længere tid – og ikke mindst kan de holde sig pæne i længere tid.

Apropos at holde fliser pæne: Spørg i butikken eller undersøg på anden vis, hvordan du bedst rengør og plejer de fliser, du overvejer at købe. Nogle fliser er nemmere at have med at gøre end andre, når det kommer til rengøring. Nogle får nemmere grimme kalkaflejringer end andre og så videre. Det er værd at tage med i overvejelserne.

Og så er der det med størrelsen… Det er en god idé at være opmærksom på, at den flisestørrelse, man umiddelbart synes bedst om, ikke nødvendigvis er den størrelse, som passer bedst i ens rum. Snak med nogen om det, som har forstand på det, hvis du ikke selv har. Igen: Det er ærgeligt at fortryde sit valg, når fliserne først sidder på væggen.

Endelig skal du selvfølgelig gå efter den stil, den farve, det mønster og i det hele taget den flise, du kan lide. 

Uanset hvilket materiale, som passer dig bedst, og uanset om du er til pangfarver eller et mere afdæmpet udtryk, kan du helt sikkert finde fliser, som falder i din smag. Og det er nok – trods alt – det vigtigste.

 

By | 2020-03-20T16:39:17+00:00 marts 20th, 2020|fliser|Kommentarer lukket til Gode råd til valget af fliser

About the Author: