Guide til din gulvafslibning

//Guide til din gulvafslibning

Guide til din gulvafslibning

I de danske hjem er der efterhånden mange gør-det-selv-folk, som kaster sig over diverse projekter. Og det er der ikke noget at sige til – for der er ikke noget bedre, end at kunne sætte sit eget præg på hjemmet. Der er dog nogle projekter, hvor gør-det-selv-personen også kan blive udfordret – det kunne f.eks. være i forhold til en gulvafslibning. Det er derfor også med at kende sin begrænsning, hvis man ikke har nok erfaring med en opgave. Hvis du står med gulv, som trænger til fornyelse og nyt liv, så et professionelt gulvfirma anbefales. 

Sådan foregår en gulvafslibning

Første skridt i en gulvafslibning er, at gulvet skal have en grovslibning. Her er det naturligvis vigtigt, at der bruges det rette sandpapir. Hvis sandpapiret bliver for fint, så kan man stå og slibe gulvet, uden at både efterbehandlingen og overfladen bliver slebet ordentligt. Det betyder, at man i værste fald slet ikke får fjernet de overfladeridser, som gulvet har fået. Et gulvfirma vil naturligvis have helt styr på, hvilket papir som er det rigtige.

Efter grovslibningen skal gulvet have en finslibning. Finslibningen efterlader gulvet med en endnu finere overflade, så det bliver klar til den efterbehandling, som det til sidst skal have. 

Det skal selvfølgelig siges, at det kræver solid erfaring at bruge en gulvslibemaskine. Hvis ikke man kender til den, så kan man komme til at skade gulvet og ens fodpaneler. Og det kan selvfølgelig blive en ret dyr fornøjelse. 

For at vende tilbage til efterbehandlingen, så kræver det selvfølgelig også erfaring at påføre. Det er altså vigtigt, at man i alle skridt har helt styr på, hvordan arbejdet skal laves. I hvert fald hvis man vil ende med et smukt gulv. 

Hvis du vil overlade arbejdet til et professionelt gulvfirma, så kan du eventuelt starte din søgning her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-kastrup/

 

By | 2020-06-25T12:26:57+00:00 juni 25th, 2020|gulvafslibning|Kommentarer lukket til Guide til din gulvafslibning

About the Author: