Invisalign eller fast bøjle – hvilken skal jeg vælge?

//Invisalign eller fast bøjle – hvilken skal jeg vælge?

Invisalign eller fast bøjle – hvilken skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder er der her i 2021 flere muligheder end nogen sinde før. Du kan for eksempel vælge at få rettet det skæve bid eller de uregelmæssige tænder ved hjælp af Invisalign.

Invisalign er et sæt af lette og stærke tandskinner i hård plast, som du selv kan tage af og på. Så længe du har dine Invisalign skinner i munden omtrent 22 timer i løbet af et døgn vil du kunne opnå flotte resultater med Invisalign.

Du vil selvfølgelig stadig kunne vælge at få monteret en fast tandbøjle i metal som du måske husker dem fra din skoletid. Faste bøjler anvendes stadig til retning af tænder, og har en del fordele i forhold til tandregulering hos børn. Det er nemlig ikke altid at børn har den rette disciplin når det handler om selv at kunne bestemme hvornår bøjlen skal være i munden.

Derfor er det ikke altid ideelt at vælge en løsning som for eksempel Invisalign til børn. Men som voksen vil du faktisk med stor succes kunne benytte dig af de usynlige tandskinner fra Invisalign.

Hvor lang til tager tandregulering med Invisalign?

Alt afhængig af din tandstilling og problematikkens sværhed vil det typisk tage fra et halvt til halvandet år at opnå de optimale resultater af en Invisalign tandretning.

Fordelen ved at anvende Invisalign til tandretning for voksne er at du kan tage skinnerne ud når du skal spise og børste tænder, hvilket gør det ulig meget nemmere at opretholde en formålstjenlig mundhygiejne med Invisalign end med en fast monteret bøjle som har tendens til at opsamle madrester. Derfor vil du ikke øge din risiko for at udvikle eksempelvis karies eller parodontose når du bruger Invisalign.

Du kan læse meget mere om smart tandretning for voksne med Invisalign hos You Smile I Smile på klinikkens hjemmeside yousmileismile.dk

By | 2021-04-28T16:11:42+00:00 april 28th, 2021|invisalign|Kommentarer lukket til Invisalign eller fast bøjle – hvilken skal jeg vælge?

About the Author: