Sikker opbevaring af dit gods på tørlager i Hirtshals

//Sikker opbevaring af dit gods på tørlager i Hirtshals

Sikker opbevaring af dit gods på tørlager i Hirtshals

Når du forestår fragt af varer via skib, er det vigtigt, at du sikrer dig at dit gods bliver håndteret ordentligt, når skibet er i havn – og at det bliver opbevaret på et sikkert tørlager i forbindelse med transit.

Hvad er et tørlager?

Et tørlager er en lager facilitet som er designet til opbevaring af let forgængeligt gods igennem længere tid. På et tørlager finder du effektiv temperatur regulering som sikrer at der hverken er for varmt eller for koldt der hvor dine varer skal opbevares mens de er i transit.

Et tørlager udmærker sig desuden derved at luft fugtigheden altid er ideel til opbevaring af alle typer gods. Samtidig vil et veldrevet tørlager være overvåget, enten ved vagt service eller videoovervågning. Du kan være sikker på at et tørlager hos et professionelt stevedore firma er et trygt sted at lade sit gods opbevare. Og under alle omstændigheder vil et sådant tørlager altid være omfattet af forsikring som holder dig skadesfri i tilfælde af tab eller beskadigelse af gods.

Opbevaring på køl eller frys

Et stevedore firma som tilbyder opbevaring på tørlager tilbyder i reglen også opbevaring af let fordærvelige varer på køl eller på frys. Dette er påkrævet hvis du eksempelvis transporterer fødevarer, idet det derved sikres at køle kæden ikke brydes. Når du overlader opgaven med håndtering af gods til et stevedore firma skal du således sikre dig at firmaet råder over lagerplads til varer der skal opbevares ved lave temperaturer.

Lægger dine skibe til i Hirtshals havn kan du i denne forbindelse kontakte Hirtshals Stevedore. Hirtshals Stevedore er i besiddelse af 19.000 kvm tørlager, her under en sektion til køle og fryse opbevaring. Du kan altid regne med at Hirtshals Stevedore håndterer dine varer efter alle gældende forskrifter, og at de befinder sig trygt og sikkert på Hirtshals Stevedores tørlager.

Læs mere på https://hirtshalsstevedore.dk/koele-og-toerlager/ 

By | 2020-11-30T05:30:58+00:00 november 30th, 2020|tørlager|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment