Tag din klub med på fodbold træningslejr, og hæv jeres samlede niveau

//Tag din klub med på fodbold træningslejr, og hæv jeres samlede niveau

Tag din klub med på fodbold træningslejr, og hæv jeres samlede niveau

Dyrker du fodbold på amatør niveau, og ser du hver eneste dag frem til det par timer om ugen, der er afsat til træning? Er din kærlighed til sporten kun overgået af din ærgrelse over ikke at have mere tid til rådighed? Og går du rundt med fornemmelsen af, at der ligger et stort, uforløst potentiale gemt i dig, som aldrig får lov at komme til udfoldelse?

Så er du ikke alene. Mange amatør sportsudøvere lider under manglen på tid i en hverdag, som er fyldt op med arbejde, huslige pligter og familiære hensyn – og som derfor ikke levner megen tid eller overskud til sporten. Det er også klart, at man – såfremt man kun træner få timer om ugen – har meget begrænset mulighed for at udvikle sig som sportsmand.

Det samme gælder på team plan. På et tidspunkt når man et plateau, hvorfra det synes umuligt at komme videre – såvel når det handler om teknik, kondition, og holdets sammenspil. Og så begynder træningen at tage karakter af ren vedligeholdelse, hvilket virker demotiverende og dræbende for hold ånden.

Fodbold træningslejr – når du og dit hold vil have mere ud af træningen

Du og dit hold kan højst sandsynligt blive enige om, at når det først er nået dertil – så er det faktisk ikke engang rigtig sjovt mere. Og så skal der helst ske noget nyt. Hvad med at foreslå fodboldklubben, at I alle river en uge ud af kalenderen og tager på fodbold træningslejr? En fodbold træningslejr er en helt anden måde at holde ferie på, hvor I alle får mulighed for at dedikere jeres fulde opmærksomhed og alle de timer i døgnet, I orker, til fodbold træning.

Med Yak Sport kan I få skræddersyet jeres fodbold træningslejre, så alle jeres behov bliver imødekommet, og I får det maksimale ud af opholdet og den professionelle træning. Læs mere på yaksport.dk

By | 2018-12-08T16:20:05+00:00 december 8th, 2018|fodbold træningslejr|Kommentarer lukket til Tag din klub med på fodbold træningslejr, og hæv jeres samlede niveau

About the Author: