Undgå at præmier bliver til nipsgenstande

//Undgå at præmier bliver til nipsgenstande

Undgå at præmier bliver til nipsgenstande

Ofte sker det, at man kigger rundt i et hjem og konstaterer, at der egentlig ser lidt for anonymt og kedeligt ud, da det kun er et par plakater på væggene, der er en afveksling fra det møblement, der udover at være sparsomt kun lige udgør de nødvendige elementer, som man til nøds har brug for i et hjem.

Men når man så kommer hjem og skal gøre rent, så opdager man, hvorfor man egentlig er træt af, at man lige skal have en passe pyntegenstande stående, fordi de så fine ud, eller man har en masse artefakter stående fra rejser, som egentlig var sjove, da man fandt dem, men som nu ikke er så kønne at kigge på.

Man kan bare ikke nænne at smide dem ud, fordi oplevelsen var fed, da man købte dem, og de kommer langvejs fra.
Desuden har man måske en samling af nogle fysiske ting stående fremme, som man heller ikke kan nænne at skille sig af med, men for pokker, hvor er man træt, når man skal hen at gøre rent omkring det.

Sådan kan det desværre også komme til at gå, når man har en masse præmier stående, som der efterhånden bare fylder op eller minder en om en tid, hvor man var i form og virkelig god – og den tid er en saga blot.

Eller også dyrker man kun de præmier efter at få den seneste i rækken, fordi man kun er så god som ens seneste succes.

Men rengøring omkring sådan nogle støvede præmier er i sig selv vanskelig, og når man så også skal til at gøre præmierne rene i sig selv, så kan en almindelig opgave med at gøre rendt ende med at tage den dobbelte tid af, hvad der ellers var påkrævet.

Køb præmier til stævner hos Pokal Butikken, når du mangler den slags.

By | 2020-07-21T09:28:40+00:00 juli 21st, 2020|præmier|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment